5 Aralık 2013 Perşembe

TKK Başkanı Işılay Saygın'dan Vali Savaş'a Ziyaret

Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Saygın'dan Vali Savaş'a Ziyaret
Eski Bakanlardan, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Genel Başkanı Işılay Saygın, Manisa Şubesi üyeleriyle birlikte Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.
Vali Savaş'a, Manisa'da göreve başlaması nedeniyle daha önce "hayırlı...
“HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ…
Eski Bakanlardan, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Genel Başkanı Işılay Saygın, Manisa Şubesi üyeleriyle birlikte Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.
Vali Savaş'a, Manisa'da göreve başlaması nedeniyle daha önce "hayırlı olsu"' ziyaretinde bulunamadığını ifade eden Saygın bu amaçla da ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.
EN ÇALIŞKAN VE EN BAŞARILI ŞUBE…
Başkan Işılay Saygın, Türk Kadınlar Konseyi Derneği'nin Türkiye genelinde en başarılı ve en çalışkan ilinin Manisa Şubesi olduğunu belirtti. Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ile yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Saygın, "600 yıllık bir geçmişe sahip olanManisa Bezini gündeme getirerek, yeniden hayat bulmasını sağladılar. Geçenlerdeİstanbul'da Manisa Bezinden çok güzel bir defile sundular. Hakikaten ManisaŞubesi her türlü takdiri hak ediyor. Bütün derneklere de örnek çalışmalar sergiliyorlar. Bir sivil toplum örgütü olarak yapılan çalışmalar ancak bu kadar güzel olabilir" dedi.
TÜRK KADINLAR KONSEYİ’NE TEEKKÜR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Savaş, Türk Kadınlar Konseyi Derneği'ne yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
– MANİSA, 26 Kasım 2013 16:22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder