22 Nisan 2013 Pazartesi

VALİ'Yİ ZİYARET

TÜRK KADINLAR KONSEYİ 
MANİSA ŞUBESİ VALİMİZİ ZİYARET ETTİ
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Yönetimi, Manisa Valisi Celalettin Güvenç’e nezaket ziyaretinde bulunup, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
 Manisa Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Yönetimi Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Mübeccel Kafkaslı Vali Güvenç’i “Türk Kadınlar Konseyi adına Manisa’mıza hoş geldiniz, hayırlı uğurlu olsun. Bizim bir âdetimiz var, gelene sonsuz saygımızı devam ettiririz, gidenleri de asla unutmayız. Her zaman Manisa’ya yapılacak hizmetler için emrinizdeyiz” dedi.
Vali Güvenç de “göstermiş olduğunuz ilgiye, nezakete teşekkür ediyorum. Birlikte iyi şeyler yaparız. Kadınlar için çocuklar için, daha iyi bir gelecek için birlikte olursak iyi şeyler yaparız. Hiç kimse tek başına bir şey yapamaz. Manisa’da çok ciddi bir potansiyel, çok ciddi bir arayış, güzel bir isteklendirme var. O da bana moral verdi, heyecan verdi. Hep beraber Manisa için güzel şeyler yapacağız” dedi.
Daha sonra, Manisa Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı Vali Güvenç’e Manisa bezi ve ürünlerinden takdim etti. (AA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder